Благой Георгиев е баща за пример, но не и за сина си Елай, който е плод на любовта му с бившата му жена Есмер Омерова. Екс футболистът винаги е казвал, че за него семейството е най-важното и се старае да бъде добър баща. Футболната звезда е от мъжете, които не крият чувствата си и ги показват винаги, когато могат. Така наскоро в инстаграм той за пореден път доказа, че бащинството е нещото, което го прави пълноценен. За съжаление, Джизъса не може да се вижда с малкия Елай, който не помни биологичния си баща и откакто е проговорил, нарича "тати" новия мъж на майка си Макс.

Не е ясно дали самият Георгиев е правил опити да се свърже с Есмер и да види сина си и поддържа ли някакви отношения с майка му. Припомняме, че Благо има още три деца, освен Елай – две от връзката си с Христина Витанова и едно от настоящата си годеница Златка Райкова. Бившият футболист редовно се вижда с Йоана и Давид и заедно с природеното си братче Благо-младши и Златка ходят по почивки, пише Лупа.



Елай према Макс за свой татко

Джизъса, както е известен Благо, сподели нов фотос с трите си дечица, с които се е отдал на релакс в луксозен планински комплекс в България, по-точно в Банско. Именно Банско е една от любимите дестинации на Благо и Златка, която вероятно също е била с него и децата. Само Елай липсва на фотоса.

На кадъра Благо позира с Йоана и Давид – порасналите му деца от връзката му с гимнастичката Христина Витанова, както и Благой Джуниър, който е от връзката му със Златка Райкова. В коментарите потребители пишат, че Благо има всичко и е истински щастливец.