Благо Георгиев пак го е ударила романтичната вълна, видя HotArena.

Шавливият футболист, който така и не може да реши кой път да хване - на разврата или на моногамния семеен живот, отново го е ударила музата да се прави на примерен съпруг. След като бе засечен по морето с двойничка на своята Есмер и слуховете ги разделиха не един и два пъти, Георгиев е решил да се изфука какъв "мъж-мечта" може да бъде.

Джийзъса е завел съпругата си в любимия й Дубай и двамата са отседнали в един от най-тузарските хотели за по 1000 евро на вечер. Това обаче не е голямата изненада, защото футболистът не веднъж е замазвал гафовете си със скъпи подаръци и екскурзии, от които Омерова се разтапя и забравя всички прегрешения като с магическа пръчка.



Този път Благой е решил да заложи и на романтиката, която винаги му е била силна, но в повечето време добре скрита страна. За да се отблагодари на жена си, че го дари със сина им Елай и да отбележи първите им дни след бременността и раждането, в които могат да се отдадат един на друг, Георгиев определено се е постарал.



Заблудената Есмер се похвали от ефекта "когато той още е луд по теб". На фотосите, които татарката публикува в социалните мрежи, се вижда романтичната изненада, която я е чакала в луксозната хотелска стая. Георгиев украсил помещението с червени балони във формата на сърце, на които са закачени снимки на него и Омерова, както и на нея и малкия Елай.



Видимо изненадата е постигнала желание ефект, защото прясната майка стана отново доста активна в интернет и се скъсва да публикува не само свои селфита, но и снимки с Благо, на които двамата изглеждат влюбени, както в началото на връзката си.