Известният с любовните си афери и набожност Благой Георгиев е поставен под смъртна опасност. Халфът на руския „Терек" от известно време се движи с охрана и е силно притеснен за живота си, твърди в. „Шоу".

Причината се крие в последната му авантюра с позабравената фолк певица - Лияна. Нейното минало с мъжете е дори по-скандално от това на Благой, който чака бебе от предишната си любов.

Доскоро половинката на Лияна е бил Махмуд Йозджан - кюрд, предполагаем терорист, осъден на 15 г. затвор за трафик на дрога у нас, но така и не излежал ги, защото успял да премине границата с южната ни съседка с фалшив паспорт. От Йозджан Лияна има дете. За последно певицата и наркобосът се видели през ноември в Турция, когато той имал рожден ден.

Знаейки че мъжът й не си поплюва, в момента Лияна е притеснена за собственото си здраве, както и за това на сегашната си изгора - Благой Георгиев. Това е и причината набожният женкар да не мърда никъде без телохранители. Явно от този кюрд и Господ не може да го опази...

Страхът от атентат обаче не е успял да накара двете „влюбени гълъбчета" да запазят връзката си в тайна - напротив, те навсякъде се показват заедно, въпреки заформилия се скандал с бившата на Георгиев, която той „греховно" изостави с пълен корем.

Наскоро двамата с Лиана тихомълком се събрали „в устата на лъва" - турския курорт Анталия, където Благой имал подготвителен лагер. Певицата не уведомила почти никой за заминаването си, страхувайки се, че ще я издадат на ревнивия й мъж и той ще я посрещне на летището. Според слуховете, предното гадже на Лияна - бизнесменът Галин Георгиев, бил пострадал от гнева на Йозджан и затова връзката им се разпаднала.

Дали опасността от убийство не засилва чувствата между Лияна и Благой Георгиев? Футболистът, известен с плейбойските си, краткотрайни връзки, сега изглежда твърд и няма намерение да изоставя певицата. Да се надяваме, че поредната му любовна авантюра няма да му коства живота.