Оказа се, че след опита за оскверняване на Колизеума, Благой Георгиев е сърдит на всички, които са разкритикували селската му проява, научи bliasak.bg.

Българският футболист бил жестоко обиден на сънародниците си и най-вече на родните медии, заради раздухването на случая в Рим. Ето защо Благо Джийзъса побърза да анатемоса всички злословници, пускайки снимка на ръка сочеща небето с кръст и надпис: „Господ гледа“, в профила си в Instagram!

По всичко личи, че Благо не само не се разкайва за вандалските си действия срещу един от най-забележителните амфитеатри от Древен Рим, но и е лично засегнат от разпространяването на новината и бъзиците по негов адрес!



Припомняме, че те такива съвсем не липсваха! „Римляните имат 2000-на традицията да арестуват Джийзъси“, „Благо е първият български футболист, който се е разписвал скоро на италиански терен“ и „Ако беше Божинката нямаше да берем този срам, защото той не може да си напише името“ и „Да се готвят Египетски пирамиди, висящи градини на Вавилон и Александрийския фар – Благо иде!“, бяха много малка част от шегите в нета.