Една от най-коментираните двойки в хай-лайфа – Благой Георгиев и Есмер Омерова, се разделиха за пореден път, научи „Монитор”.

Поредната криза в отношенията им е настъпила около Свети Валентин, който шампионката по аржентинско танго предпочете да празнува в Куршавел с родителите си и малкия Елай.

За разрива помежду им говори и Есмер в Инстаграм с клиширани мъдрости от типа на „Не възрастта, а мъжът променя жената.” и „Можеш да имаш 100 жени, но пак няма да намериш мен в тях. Съжалявам, любов”.

Красивата татарка лекува любовното си разочарование и с интензивни тренировки в залата по танци, като бързите й крака и красивите линии в хореографията събират само суперлативи под клипчетата в социалните мрежи.

Точно преди година Джизъса и Есмер избраха най-тузарската дестинация във френските Алпи и отмаряха със сноуборд, шопинг (в селището свои бутици имат дизайнери като Луи Вютон и Картие) и шотове за по 50 евро в лъскавия клуб La Mangeorie. Курортът всъщност гради славата си на пет села - Куршавел 1550, 1650, 1850, Льо паз и Сейнт Бон. Благо и Есмер са в Куршавел 1850 - най-високо разположеното село, а също така и най-скъпото. Райското кътче е известно като мека на богатите, които се спускат по общо 120 писти, с обща дължина 600 км. Нощувките започват от 550 евро на човек, бутилка класно вино не пада под 200 евро.

На снимките си от ваканцията Есмер по традиция скри лицето на сина си Елай с тигрова муцунка.

Последният си отскок до България футболистът и танцьорката направиха по Коледа, когато Джизъса празнува рожденния си ден с децата си от гимнастичката Христина Витанова – Йоана и Давид. Миналата есен след предполагаема изневяра Благо купи на Есмер апартамент в Москва и се извини за гафа с воаяжи в Дубай и Барселона.