Футболистът Благой Георгиев няма да се жени.

Това призна самият той ексклузивно за "България Днес" навръх рождения си ден.

Джизъса навърши 33 вчера. Той ще купонясва в Дубай само със своето гадже Куини и няколко близки приятели от своя клуб.

Халфът на руския "Рубин" (Казан) обеща на най-близките си хора да вдигне грандиозно парти, когато се завърне в България.

Половин дузина от верните дружки на Благо бяха в неведение защо той се е покрил в дните преди навършване на Христовата възраст.



Ходещата библия реши да прекара това време със своята нова муза - ученичката Куини. Двамата отидоха на почивка в арабския град.

Това засили слуховете, че връзката между тях е сериозна. Най-актуалната светска двойка позира на няколко снимки и показно демонстрираха с по два пръста, че са заедно. Това даде повод на столичните клюкари да сложат брачна халка на Благо.

Благо и Куини показват с по два пръста, че са заедно

"Няма да се женя, това са глупости", каза през смях Георгиев на въпрос от "България Днес" дали действително е решил да скъса със своя имидж на закоравял ерген.



Футболистът има две деца от своята дългогодишна приятелка Христина. Двамата не живеят заедно, но са запазили добри отношения в името на хлапетата Йоана и Давид.

Нещо повече, Благой помага на майката. Той е предоставил на бившата гимнастичка къщата в Горна баня и ползва негов автомобил.