Футболистът Благой Георгиев е едно от най-новите лица на модния гигант Армани.

Според електронното издание blife.bg плейбоят, който играе за руския „Амкар” (Перм), е облякъл някои от най-актуалните тоалети на марката за сезона есен-зима 2014 за фотосесии, одобрени след това лично от Джорджо Армани.

Според blife .bg от клуба, в който играе Благо, го информирали преди няколко седмици ,че асистенти на италианския моден гуру го търсели за снимки. Не му споменали никакви подробности.

Джизъса се срещнал с хората от Ботуша. Трябвали му няколко разговора и той приел да стане лице на световния бранд.

Човекът, който всъщност направил връзката с екипа на Джорджо Армани, се казва Анна Дирехина. Тя е руски дизайнер със солидни позиции в света на дрехите, лукса и блясъка.

Дамата покори с тоалетите си дори и тв канала Fashion TV. През 2013 година Анна избра за лице на своята марка за сезона пролет-лято именно Благо Джизъса.

Тя харесала мъжествеността, която излъчва спортистът и сложила билбордове с неговия лик из големите руски градове. Още тогава видяла, че нашенецът има талант да позира пред камерата. Анна била близка с част от екипа на световния моден майстор.

В края на юли тази година тя подхвърлила на колегите си ,че познава спортист, който идеално ще представи новите творения на Армани в Русия.