Благой Георгиев наскоро изтъкна, че ще ограничи пътуванията си до България и изглежда следва заканата си. Децата му от Христина Витанова – Йоана и Давид, му дойдоха на крака в Русия! Полузащитникът публикува в социалната мрежа снимка с двете си съкровища, които е гушнал.

Майката на Джизъса се е погрижила да заведе малчуганите безпрепятствено при него, за да може таткото да им се нарадва. За тях ще се грижи и настоящата половинка на футболиста – руската танцьорка Есмер Омерова. Не е ясно единствено колко време децата ще постоят при футболиста и годеницата му.

“Душички, да са ти живи и здрави. Сигурно си на седмото небе от щастие”, коментира под снимката на Благо друг българин, който се състезава в клуб от Казан – волейболистът на Зенит Теодор Салпаров.



Припомняме, че Благо е разочарован от българите и начина, по който са реагирали на изцепката му в Колизеума, пише hotarena.net.

Според Георгиев народът ни е неблагодарен, защото вместо да се радва на спортните му успехи, с които прославя страната извън граница, те критикували личните му постъпки и дела.

По тази причина обиденият Джизъс се отказал да вдига сватба в България и дори загубил желание да идва на посещения в родината си.

Близки до него споделят вероятността, че от тук нататък Благо ще настоява децата му Давид и Йоана да прекарват повече време с него в Русия. Дали това означава, че ще се бори за попечителство над тях, все още е рано да се каже.