Спортната звезда Благой Георгиев е бесен на плеймейтката Калина Паскалева.

Телевизионната репортерка изнесе скандални разкрития за личния му живот, пише HotArena.net. В предаването на Николета Лозанова „Поверително от NL“ Паскалева не само направи реклама на новата си книга, но и изтипоса пред цяла България Благой Георгиев.

Футболистът, който още не може да се отърси от скандалната афера с Лияна преди години за втори път се оказа замесен в грандиозен скандал. По думите на Калина самата тя е имала страстна афера с него и то не особено отдавна.

„Най-напористо ме сваляше един дългокос сладур, когото наричаха Джизъса.

По ръцете си имаше нарисувани повече икони, отколкото има на свода на „Александър Невски“, пише плеймейтката.

Тя споделя, че двамата са се виждали в комплекса Царско село край София и то многократно. След скандалните й разкрития избухна грандиозен скандал.

Говори се, че годеницата на Джийзъса Христина е в депресия и е направо потресена от разкритията за Благо.

Двойката наскоро се сдоби със син–Давид, а преди две години и с дъщеря–Йоана. Крехката семейна хармония на Благо обаче е на път да рухне, особено след разкритията на Калина.

Единствено Гонзо може да предотврати още по-големия скандал, ако приятелят му реши да съди брюнетката.

Георгиев вече се закани да съди моделката и иска в съда тя да докаже аферите им. Треньорът на „Черно море“ Георги Иванов обаче е твърдо против подобен акт.

Говори се, че спортистът също е имал вземане–даване с красавицата и в момента Калина му е любовница. По тази причина не иска да замесва репортерката на „Пуснете водата“ в нов скандал, пише „България днес“.