Благой Георгиев беше голямата звезда в столичен клуб, където се вихри до ранни зори.

Както вече стана ясно, Джизъса и аверите му изпратиха поздрави до Валери Божинов в далечен Китай. В един момент дори Благо Иконата взе микрофона от DJ Теди Джорджо и се провикна "сръбско менте" по адрес на нападателя на Мейджоу Хака. Упражнението беше повторено още няколко пъти...Естествено, всичко бе на шега.

Георгиев използва паузата в руското първенство заради мачовете на националните отбори и се прибра до София, но не със съпругата си Есмер, а с един от съотборниците си в Оренбург. Роденият в Босна и Херцеговина Ивица Жунич се накефи максимално на горещата атмосфера в дискотеката в Студентски град и се весели в компанията на Благо.



"Скъпи гости на червения килим в "CLUB 33"! Посрещнахме Иконата, Божествения, мой брат Благой Георгиев и цялата делегация - Дон Коце, Асенчо Таксито, Любчо Американески, Шарения, Силвето, Кралица Марго и специалния гост, приятел и колега на Благо - Ивица Жунич. При нас е много, много весело! Пратихме поздрави и специално послание на футболния губернатор на Китай - Валери Божинов...! Липсваха само Тони Найка и Иван Стоянов", написа диджей Теди Джорджо, който цяла нощ весели всички в дискотеката с вечните хитове на българския поп-фолк.