Благой Георгиев съвсем се е побъркал от любов по Есмер Омерова. Футболистът направи поредния безумно скъп подарък на съпругата си.

Ако продължава в същия дух обаче, ритнитопковецът скоро ще се разори.

Последната приумица на Джизъса била да подари частен остров на татарската си половинка, който да носи нейното име и след години, когато футболистът излезе в пенсия, да приюти семейството му, пише Уикенд, цитира hotarena.net.

Полузащитникът на „Рубин” (Казан) похарчи доста голяма част за имането си покрай сватбата с 23-годишната танцьорка по танго. Миналия месец вилното селище на руските олигарси „Довил” в Подмосковието посрещна отбраните гости, сред които българи нямаше освен неколцина най-близки роднини на младоженеца.



Джизъса дълго умувал какъв оригинален подарък да поднесе на Есмер като знак на благодарност за това, че е избрала именно него за свой съпруг. И тъй като заради футболните му ангажименти с „Рубин” в момента младото семейство няма как да се уедини на меден месец, на Блажко му хрумнала гениална идея.

Още повече, че си пада ексцентрик в изненадите – например, предложи на Омерова на борда на хеликоптер, докато летяха над Дубай.