В досегашните си връзки Благой Георгиев не издържаше дълго да мълчи и разказваше какво се случва в личния му живот.

Да, Георгиев надали някога ще се превърне в безличен чичко, лишен напълно от светския блясък. Но индикациите в поведението му подсказват на тези, които го познават, че Есмер с „желязна ръка в кадифена ръкавица“ успява да смекчи крайностите в него и да го превърне в мъж и съпруг, на когото може да се разчита не само за няколко месеца, както се случваше досега с предишните му връзки.

„Когато Благо е влюбен, той е на седмото небе, изключва приятели и компании от ежедневието си, защото иска да прекарва цялото време само с обекта на чувствата си. Но дребни уж подробности доказват, че този път с Есмер нещата са по-различни от друг път“ - свидетелстват от близкото обкръжение на футболиста.

Според приятелите на Благо за пръв път в живота си те го виждат да наема охрана за приятелката си. Когато двамата кацнаха на VIP-а на летище София, бяха придружени от две яки момчета. Георгиев не само искал да блесне пред любимата си, а действително правел всичко възможно никой да не смущава спокойствието на Есмер, докато е на родна земя. Не искал да въвлича бъдещата си жена в обяснения пред медиите, нито да се окаже в неловката ситуация да бъде обградена от досадни фенове на новата светска двойка – публичност, с която не е свикнала.



„Той трепери над нея, пази я от всичко и всички“ - кълнат се запознати. На летището красавицата влезе от стълбите направо в колата, която чакаше двойката, докато бъдещият й мъж кавалерски пое удара, като даде няколко кратки изявления пред присъстващите журналисти. Благо не крие половинката си, показва на целия свят колко я обича, но е сложил умишлено информационен чадър над нея, защото иска да я защити от прекалено внимание и да не излага любовта си на ветровете на публичността, пише bliasak.bg.

Танцьорката от своя страна се е взела доста насериозно. Очевидно никой преди Благо не я е карал да се чувства като принцеса и руските медии не са писали толкова много за нея, колкото го правят българските. Затова брюнетката светкавично натрупа самочувствие, че е значима фигура и не пропусна да го изтъкне чрез чужди лирични отклонения. Чрез колаж тя описа какво й се върти в главата, което в общи линии представлява това: „В живота на всеки мъж има една жена, която е оставила своя отпечатък. Тази жена винаги служи за сравнение с другите. Скоро тя ще бъде в къщата си, тя ще бъде майка на децата ти. Когато някой изгуби такава жена, животът му става празен и никоя никога няма да може да го запълни. И не забравяйте, такава жена се намира веднъж“.

Ясно е, че танцьорката визира себе си и държи да изтъкне колко забележителна дама е и как веднъж уловена, не трябва да бъде изпусната. По всичко личи, че манипулативните й техники да се представя за милейди „един път“ са печеливши и Благо кълве на тях като шаран, пише hotarena.net.