Бившата жена на Благой Георгиев, Христина Витанова, остана без едно от луксозните возила на екс половинката си.

Футболистът конфискува черното „Порше Панамера”, с което до преди няколко седмици се разпореждаше гимнастичката.

Благой, който това лято прекъсна окончателно десетгодишната си връзка с Витанова, завеща на доскорошното си семейство движимо и недвижимо имущество за поне 2 милиона лева, изчисляват запознати с активите на футболиста. Георгиев обезщети децата си Йоана, Давид и майка им с триетажна къща в „Горна баня”, две коли и тлъста банкова сметка, пише в. „Уикенд“, пише HotArena.net.



Поршето, с което папараците на Николета Лозанова успяха да заснемат неотдавна Витанова как отива на среща със сина на небезизвестен милионер, от седмица е сменило притежателя си.

Христина всъщност сама е принудила Джизъса да предприеме такава стъпка. Дългокраката мадама е забранила на Благо и родителите му да виждат Йоана и Давид.

Преди няколко вечери халфът на „Рубин” (Казан) първо се появи със спортната кола на модно ревю, а след това я паркира и пред клуб, в който заведе настоящата си изгора, манекенката Куини-Алис, на чалга.

*Куини и Благо

*Куини

Според осведомени заради хрътките на Николета, Христина Витанова предала ключа на Поршето на бившия си мъж. Джисъза посинял от яд, щом научил, че с колата, която подари на гимнастичката след раждането на сина им Давид, тя си чука срещи с други мъже.

„Макар да я изостави, което предполага, че тя вече е свободна и е в правото си да започва нови връзки, Благо още не се е отърсил напълно от чувството си за собственост над Христина. И смята, че след като й е оставил къща и коли, тя трябва да му е длъжна цял живот, непоглеждайки друг мъж. Затова й взе и Поршето, защото разбра за новата й тръпка”, разясняват от обкръжението на футболната звезда.

*Христина с Поршето

Спортната кола вече е зачислена на Куини-Алис. Но тъй като манекенката на „Визаж” е с шофьорска книжка едва от месец-два, Джизъса не смеел да оставя автомобил за 200 хил. лв. на начинаеща шофьорка. Затова поверил волана на бащата на новата Благовица, с който се сдушил покрай любовта с щерка му.