Късметът този път изневери на Благой Георгиев. След десетки изневери и скандали, завършили с прошка, жена му Христина най-накрая го изхвърли, пише „Всеки ден".

Джизъса е грозно изгонен от семейния дом, след като е бил спипан в крачка от съпругата си, на която вече й е дошло до гуша от лъжовните му оправдания. Футболистът е в развод, а най-новата причина за кръшкането му е плеймейтката Биляна Евгениева, доскорошна годеница на друг известен Казанова - Христо Сираков, по прякор Стоте манекенки.

Благой, който се кълнеше във вярност до гроб на красивата Христина, не устоя на чара на кръшната брюнетка. Тя пък го оплете в мрежите си, още сгодена за Сираков, който обаче бързо се е усетил, че го мамят, и е развалил обещанието за брак.



Другата измамена - Христина, опрощаваща доскоро греховете на благоверния си, е решила този път да е безмилостна, след като се е уверила с очите си какви ги върши Джизъса. Преди десетина дни тя е нахлула в столично заведение, където е заварила на калъп бащата на двете си деца. Любопитна подробност е, че в сепарето на дискотеката Благой се е натискал не само с Биляна, а и с още една засукана девойка. В същата нощ Христина е събрала багажа на непоправимия плейбой и го е изхвърлила от дома им, разкриха близки до разпадналото се семейство. Те са категорични, че съпругата на Георгиев вече движи процедурата по развода им.

Благой обаче пак е шапка на тояга, убеден, че и този път ще му се размине. Миналата седмица той вече публично афишира отношенията си с Биляна, а през уикенда двамата неверници са отпрашили на почивка към съседна Гърция, разказаха очевидци. Наши сънародници на остров Халкидики са забелязали Благо в компанията на красивата манекенка. Футболистът демонстрирал без притеснения интимна близост с младата красавица.



Всъщност Джизъса е известен повече с подвизите си в леглото, отколкото с уменията си на терена. Той от години е женен за бившата гимнастичка Христина, от която има две деца. Дори бракът обаче не спря Георгиев да кръшка и съпругата му неведнъж му даваше ултиматуми, че ако не спре, ще го напусне. Най-сериозната криза в отношенията им бе фолкаджийката Лияна, заради която Джизъса заряза съпругата и бебето си за почти година. След като нещата между тях не потръгнаха, Благо се примоли на жена си да му прости и даде втори шанс на семейството си заради детето.



Христина дори му роди второ дете - момче, с което даде знак, че напълно е простила тежката изневяра. В крайна сметка слабите ангели на Джизъса пак го издъниха, той дори поднови отношенията си с Лияна, без това да му пречи да върти и други. В столичния хайлайф дори му е излязъл прякорът Заека, тъй като бил неуморен и бърз в задоволяването на мераците си.



Дали този път Благой си е намерил майстора в лицето на Биляна, също толкова невярна като него, предстои да разберем. Факт е, че тя успя да разбие сърцето на дългогодишен играч на любовния терен. Еротичната танцьорка се прочу след участието си в конкурса „Мис Плеймейт", където бе първа подгласничка след Елена Кучкова. Още преди време самата Биляна призна, че по принцип не харесва футболисти, но Благо много й допадал. Изглежда и след запознанството си с него й е паснал толкова, че да зареже побелелия Сираков и да се хване със Заека.