Благой Георгиев е предупредил бившата си половинка Христина Витанова да не води любовници в къщата, която живее в Горна баня.

Джизъса я е заплашил, че ще й отнеме двете деца, ако реши да води други мъже в дома или пък й хрумне да ги запознава с наследниците им, научи HotArena.net.

33-годишният плейбой, който в момента е гадже с 18-годишната софиянка Куини-Алис Николова, заявил на Христина, че не може да й забрани да се среща с гаджета, но това задължително трябвало да става далеч от къщата и децата им Йоана и Давид.



„Не искам хлапетата да виждат любовниците ти. Срещай се с когото си искаш, но в хотели или техните домове”, отсякъл татуирания спортист, пише в. „Всеки ден“.

Футболистът на „Рубин“ (Казан) остави семейната къща на Христина, както и две от колите си - „Ауди S8” и „Порше Панамера“, но й е поставил няколко ултиматума. „Христина трябва категорично да се съобрази с изискванията и забраните му, защото тя е с гимназиално образование, без професия и без нито ден трудов стаж.

Няма друг избор, иначе отива в гарсониерата при родителите си”, разказват приближени до бившето футболно семейство. На всичкото отгоре настоящото й гадже си имал сериозна приятелка, а тя била просто мимолетно сексуално увлечение.

За разлика от Витанова, която се среща тайно с настоящия си любовник, Джизъса се похвали, че вече е запознал дъщеря си Йоана с новото си гадже Куини.