На 24.04.2014г. от 19:30 часа в САТИРИЧЕН ТЕАТЪР „ АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ“ - гр. София ще се проведе БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ФОЛКЛОРЕН КОНЦЕРТ с цел набиране на средства за диагностика и лечение в Германия на Валентин Иванов на 43 г.

Организаторите са подготвили и благотворителен базар във фоайето на театъра, където ще бъдат предложени ръчно направени лакомства, украшения и подаръци. Базарът ще отвори врати от 18:30 часа.

На концерта ще бъдат показани красиви танцови разработки от всички фолкорни области в България, изпълнени от ансамбъл „Хоро“, фолклорна формация „Глагорци“ и със специалното участие на фолклорните изпълнители Христо Косашки и Боряна Василева. Участие в концерта ще вземат и Формациите IVOLUTION и децата от New Ex Dance Group.

На 43-годишния Валентин Иванов са намерени ракови разсейки, но никой медик не може да каже къде в тялото му е първичното огнище. За последната близо една година са му направени над 30 различни изследвания в България, но лекарите не могат да установят причината за заболяването на Валентин, който решава да се бори за живота си в клиника в Германия. Той се надява на финансова помощ от здравната каса, но от институцията излизат с решението, че не могат да му съдействат.



Надеждата пред Валентин е да се лекува в интердисциплинарния онкологичен център в Мюнхен. Той вече е провел два курса там, като в края на април предстои трети курс на лечение. Семейството събира пари чрез приятели и познати, но има нужда от помощта на благородни хора, за да бъде излекуван 43-годишният мъж.

Участието Ви в тази благотворителна кауза ще позволи две деца да продължат с любов да казват „Татко“!

Билети можете да закупите на касите на САТИРИЧЕН ТЕАТЪР „ АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ“ - гр. София.

Вече е открит номер, на който могат да се изпращат есемеси - 17 777 с текст DMS VALENTIN. Има и две сметки:

1. Лична с титуляр
ВАЛЕНТИН ПЕТРОВ ИВАНОВ
Банка ДСК
IBAN: BG60STSA93000010687925
BIC:STSABGSF

2. Дарителска с титуляр
ВАЛЕНТИН ПЕТРОВ ИВАНОВ
Банка ДСК
IBAN:BG45STSA93000021507478
BIC:STSABGSF