И тази година фондация "Дечица" запазва традицията и ще помогне на децата в неравностойно положение от Дом "Пенчо Славейков" град София.

На 10.07.2014 година (четвъртък) от 18:30 часа в Betahaus, ще се открие благотворителна фотографска изложба, която ще се осъществи благодарение на Вас - добрите, пораснали деца. Целта е да се наберат достатъчно средства, за да могат всички дечица от дома, да отидат на море през месец юли и да изпитат тази приятна емоция също като всички нас!

Тази година, събитието ще се състои благодарение на "Софийска Фотографска школа", които любезно помагат с техника за фотографиране, тридневно обучение на децата от дома и със създаването на тази уникална изложба. Авторите ще бъдат самите деца, които чрез фотографското изкуство ще ни покажат своите интереси, вълнения и мисли. Ще имате възможността да се насладите на техните творби и съответно да ги закупите на самото събитие, организирано под формата на изложба. Към кампанията ще се включат и ръчно изработени от децата гривнички, обици, чанти и играчки.