С благотворителна продажба в полза на децата от приюта на отец Иван в Нови хан ще започне представянето на дебютната книга на журналистката Патриция Кирилова „Да свалим маските” на 19 март в хотел Кемпински. 

Отецът и децата от приюта ще бъдат специални гости на събитието.

През октомври м.г., когато отец Иван обяви в медиите, че складовете на приюта са празни и около 300 бездомни и деца са обречени на глад, авторката организира кампания за доставка на храна, въглища и дърва за зимата.   

"Благотворителността е част от всяко наше събитие, дори на рождените ни дни. Без нея всичко е самоцелно и губи своя смисъл", категорична е Патриция. 

Премиери ще има и в цялата страна - Варна, Бургас, Пловдив и т.н.  В морската столица, която показа истински героизъм на протестите, ще бъде и една от големите премиери на книгата, тъй като авторът на корицата - художественият дизайнер Славян Славянов твори в този град.

В книгата са събрани коментари за различни горещи събития от ежедневието ни, съпоставени с теми от близкото и далечното ни минало, които показват, че нищо ново няма под слънцето.

Корица: Славян Стоянов