Асен Блатечки има сериозен проблем с алкохола, алармират негови колеги от "България търси талант", разкрива "Всеки ден".

Журиращият актьор в сеирджийското шоу идвал подпухнал и махмурлия на работа, което не оставало скрито не само за екипа на предаването, а и за цялата публика, пише slava.bg.

"Забавиха репетициите заради него. Появи се с трийсетминутно закъснение като холивудска звезда, но имаше вид на уличен клошар - подут, брадясал, и с мърляви дрехи. Изпи две къси кафета на екс пред всички и седна на стола си в журито", разказва участник в "България търси талант".

Други очевидци на срамните случки също потвърждават за пиянствата на Блатечки и именно заради това в началото той не вземал почти никакво отношение относно номерата в предаването. Режисьорите едва успели да замажат гафовете с журиращия махмурлия и заради това режели всякакви кадри с него, давайки думата на останалите членове Любен Дилов-син, Ваня Цветкова и Есил Дюран.



Открай време Блатечки има неудържима страст към спиртните напитки, но според негови познати жаждата му за алкохол се увеличила в последно време заради многото ангажименти в киното, теaтъра и телевизията. Секссимволът разпускал от тежките работни графици с чашка в ръка, но едно малко никога не му е достатъчно.

Приятели на театрала разказват, че без никакъв проблем той пресушавал по половин литър концентрат на вечер. Любимото му питие е уискито, но Асен не се цупи на водка или джин, стига да има добър разредител.

Пролетният телевизионен сезон е повече от натоварен за Блатечки, тъй като освен в "България търси талант" той участва и в последния сезон на "Фамилията", като междувременно играе няколко постановки в театъра. Своевременно Асен разкри, че се готви и за главна роля в нов касов филм на Митовски, чиито снимки ще започнат през май.