Любимецът и секссимвол в очите на хиляди български жени Асен Блатечки си навлече гнева на многобройните си последователи. Повод за недоволството им стана изказването на актьора, че „Лейди Гага не е никаква актриса и е избрана за главната роля във филма „Роди се звезда“ заради дебелия си гъз и големия нос“.

Реакциите в социалните мрежи не закъсняха и буквално хиляди дами се почувстваха засегнати от думите му. „Какво очаквате от мъж, който заряза жена си и детето си заради манекенка. Не може всички жени по света да са кожа и кости като Дилянчето Попова, Асене. Дължиш извинение на всички, които не сме моделки и не сме минали през пластичен хирург“, гласи коментар на разгневена потребителка във Фейсбук, забеляза „България Днес“.

Жената на Блатечки пое сина му от Диляна

„Горкият, откъде да знае, като е зает да си въобразява, че да се показваш от хладилник и да ходиш по потник с цигара в ръка е върхът на актьорското майсторство (и може би в НАТФИЗ наистина Е). Клет Асен, клет потник, клет „секссимвол“. Клет селски маниер да обсъждаш външния вид на хора, чиито талант и успех никога няма да достигнем. Клето мъжкарче, дето най-големият му аргумент срещу някоя жена е да каже, че гъзът и е дебел. Дайте му там една награда за най –хубаво олицетворение на кренвирш и да се куртулиса момчето“, пише Красимира Хаджииванова, визирайки една от известните реклами с актьора, пише ХотАрена.