Драматично и изпълнено със стресови ситуации продължава да е ежедневието на двуженеца Асен Блатечки.

Напрежението в живота на иначе талантливия и супер успял актьор е огромно, откакто се грижи за две семейства и се чуди как да се разкъса между тях, така че никое от децата му да не страда, пише pik.bg.

Засега е решил казуса в полза на 14-годишната си щерка, на която е отдал почти цялото си свободно време. Едва веднъж-два пъти седмично намирал по час-два за едномесечния си син Борил, разказват близки на моделката Диляна Попова, от която е второто му дете.

Блатечки обяснявал, че дъщеря му Катя от съпругата му Катерина Горанова е в деликатна възраст, а и тежко приема ситуацията с братчето си и затова се раздавал много повече за нея. Бебето пък било съвсем малко и нищо не разбирало, а и почти денонощно спяло, заради което можело да се лиши много по-лесно от присъствието му. За него Асен осигурявал единствено редовни финансови средства и само за месец, откакто е родено, пръснал близо 10 хил. лв. по сина си Борил.

Актьорът лично платил раждането в скъпа частна клиника, дрешки, играчки и консумативи, а отделно плащал режийните на моделката Диляна Попова. В момента тя разчитала изцяло на него във финансовата част, тъй като нямала възможност да се снима и доходите й секнали. И в бъдеще обаче двамата се били уговорили, че Блатечки ще се грижи добре за Борил и ще плаща между 2 и 3 бона месечна издръжка за разходите му.



„Асен е много отговорен баща и точно това е бил основният мотив на Диляна да зачене именно от него. Тя знаеше, че той умира за дъщеря си и се грижи за нея като за принцеса и беше сигурна, че ще гледа така и нейния син”, коментират в арт средите. Асен бил пословичен с привързаността си към щерка си Катя от самото й раждане и дори често бил обект на подбиви по темата от страна на колегите си, тъй като се скъсвал от работа, само и само да й осигури лъскав живот.

„Не бих лишил от нищо децата си. Дъщеря ми кара АТВ, моторът още я стряска, но от време навреме казва и по някоя дума за мотора. Любовта и семейството са най-важни”, категоричен бе наскоро Блатечки в тв интервю.

Въпреки че е обикновен актьор, той се стремял нищо да не липсва на детето му и 14-годишната днес Катя ходела от малка на тенис и уроци по английски и немски. Освен това била пратена в частна детска градина, а в момента учи в супер тузарското училище „Света София” в Бояна, където се възпитават и синовете на президента Росен Плевнелиев заедно с още куп елитни отрочета на баровци и бизнесмени. Месечната такса там е близо 6 хил. лв. и всички колеги на Блатечки се дивят как успява да си позволява да я плаща с приходи от актьорство.

„Асен винаги е бил работохолик и е доказателство, че и в България може да се печели от нашата работа. На двамата с Катя никога не са им липсвали пари, още повече, че и тя е от богато семейство. Сега обаче той буквално се съсипва, само и само да има достатъчно пари и за двете си семейства. Тази любовна афера му излезе прескъпо”, ожалват актьора колегите му.

Блатечки обаче не се оплаква публично и продължава да мълчи упорито за личния си живот. В момента той продължава да живее с жена си Катерина, с която, както „Ретро“ пръв писа, се събра още през пролетта. Двамата бяха за кратко скарани, след като се разчу, че любовницата му Диляна е бременна, но после дългогодишната им любов надделя и отново заживяха като семейство. С Попова пък поддържал приятелски отношения, грижейки се за нея и бебето, но от разстояние. До момента дори не е намерил време да изведе на разходка второто си семейство и се оправдавал с много ангажименти. А те са наистина факт, защото за да изкарва достатъчно пари, Блатечки е на сцената почти всяка вечер, а често играе дори по две представления на ден.

Миналата седмица например гостува с един от спектаклите си „Когато котката я няма”, на който е и режисьор, в Добрич и постави два спектакъла за една вечер. Само ден по-късно пък се появи на сцената в София и то в премиерната постановка „Око под наем”, която се игра за пръв път наскоро в Бургас.