Асен Блатечки се помири с жена си! Актьорът и майката на дъщеря му Катерина Горанова бяха забелязани да се гушкат и целуват на улицата, без да се крият.

Блатечки и Катерина бяха щракнати от папараците на ''Поверително от Н.Л.''. Двамата демонстрираха много близки отношения и се държаха като първи приятели. В един момент Асен дори си позволи да нацелува бившата си, с което доказаха, че не таят лоши чувства един към друг.

Въпреки шока, който преживя Катерина, след като Блатечки я остави заради Диляна Попова и чака дете от нея, Горанова съумя да прости на мъжа си. Двамата са родители на 13-годишната Катя и може би в името на дъщеря си са се помирили.

*Асен с Катерина

Видеото как Асен целува Катерина със сигурност ще удари по самочувствието на бременната Диляна Попова. Близки от обкръжението й разкриват, че актрисата е адски ревнива покрай бременността си и често изпадала в депресивни състояния.

Макар да не проявявала ревност към бившата на Асен, Попова се подразнила на показното отношение на актьора към Катерина.

„Направи ме за смях, сега изглежда все едно аз съм зарязаната“, беснеела Диляна.

*Диляна и Асен

Припомняме, че според баща й Красимир Попов между Диляна и Катерина не само няма лоши чувства, но и са приятелки. Единствената пречка всички заедно да заживеят като едно щастливо италианско семейство е дъщерята на Асен. Малката Катя все още не желаела да се запознае с Диляна и я смятала за разбивачка на семейства.

„За дъщеря си Асен е готов на всичко, така че нищо чудно да се върне при Катерина в името на семейството“, коментират негови колеги, пише hotarena.net.

*Катерина с Асен и дъщеря си