Асен Блатечки окончателно отсвири екслюбовницата и майка на второто му дете Диляна Попова.

Лошото момче на българското кино забрави бурната и страстна авантюра, която преживя с красавицата от Гулянци, и не я уважи дори на рождения й ден.

Навръх празника на Диляна топпапараците на "България Днес" хванаха Блатечки да се гушка на улицата със засукана млада девойка. Блондинката бе в екстаз от срещата си с Асен на улицата, а като истински Дон Жуан актьорът не пропусна да интимничи с нея насред пътя пред погледите на случайните минувачи.

Докато родният Казанова флиртуваше открито със симпатичната девойка, Попова отпразнува сама в компанията на сина им Борил своя 34-и рожден ден.

Моделката и актриса отдавна е приела факта, че с Асен никога няма да бъдат истинска двойка, и се е примирила с незавидното си положение на самотна майка. Диляна сама отглежда сина си, а актьорът я посещава едва през няколко дни, за да се порадва на наследника си, издават близки до манекенката.

Асен и Попова пазеха дълги години в тайна страстта помежду си, която пламна по време на снимките на сериала "Стъклен дом", докато накрая не решиха да направят опит да са заедно и моделката роди дете от палавия актьор.



Малко след появата на Борил на бял свят Блатечки осъзна, че е направил грешка, загърбвайки жена си Катерина и щерка им Катя, и бързо подви опашка. Простила всичките му изневери и публичния срам, Катерина го прибра отново у дома с уговорката любимият й най-сетне да се кротне и да се отдаде изцяло на семейството си.

По всичко личи, че само няколко месеца по-късно Асен отново е жаден за женско внимание и чужди ласки. За никого не е тайна, че Блатечки е със слаби ангели и всяка по-хубавичка жена може бързо да му завърти главата, което личи и от последните фотоси.



Малко след като пофлиртува с очарователната блондинка без никакъв свян и чувство за вина, актьорът се прибра в апартамента, където от години живее с жена си Катя.

От фотосите ясно личи, че Блатечки се чувства повече от добре в новото си семейно положение, и това се вижда дори от външния вид на актьора. Асен се е охранил добре, оформил е коремче и няма и следа от небръснатия и видимо угрижен актьор.

За разлика от бащата на първородното й дете, Диляна Попова става все по-слаба и по-слаба. Моделката се разкъсва между грижите за сина си Борил и професионалните ангажименти и почти няма време да се храни.

Не само натовареното ежедневие на актрисата я е съсипало, а и личната драма, която Диляна преживя. След като чукна 34 години, Попова се е замислила сериозно за бъдещето си и споделила пред близките си, че не вижда спасение от нелепата ситуация, в която Блатечки я постави. Единственото, което й давало сили, било детето й. Попова вече била приела факта, че може да й се наложи цял живот да се грижи сама за него.

"България Днес"