Асен Блатечки преживява същински катарзис. Актьорът дава мило и драго, за да стабилизира отношенията с първата си жена и най-голяма любов Катерина Горанова, пише в. "Всеки ден".

Режисьорката стоически изчака звездата от "Фамилията" да се наиграе с Диляна Попова, изтърпя дори факта, че той направи дете на колежката си, и в крайна сметка прибра у дома разкаялия се блуден съпруг.

Асен сега се кълнял, че сърцето му принадлежи на двете Катерини - жена му и дъщеря му. Разбира се, не спирал да се грижи и за бебока си от Попова - момченцето Борил. 

Цялото си свободно време обаче отделял на официалното си семейство. За да им докаже, че повече няма да съгреши, секс символът дори паднал на колене пред режисьорката и я помолил, най-сетне, след 15 години връзка, да се съгласи да стане негова съпруга и пред Бога.

Катерина казала "да", а дъщеря им била на седмото небе от щастие. Другата жена пък в живота на Блатечки - Диляна Попова, вече знаела за новината и я приела възможно най-спокойно. "Тя не иска Борил да остава без баща заради истерии или скандали между нея и Асен", споделят нейни приятелки, пише slava.bg.

*Диляна и Асен (Снимка: Булфото)

Заглавна снимка: България Днес