Чак вчера актьорът Асен Блатечки призна новородения си син Борил от манекенката Диляна Попова.

Папараци щракнаха звездата, докато попълва документите на регистратурата, пише ''Всеки ден''. Всъщност такава е и процедурата - 3 дни след секциото таткото дава името си на детето, когато с майката нямат брак.

Звездното семейство се сдоби с наследник миналата неделя. Дългоочакваният син на Блатечки и Диляна се появи със завидни размери на бъдещ юнак. Борил бе роден с операция, след която синеоката красавица се налага да лежи една седмица в болница. Именно там Диляна отпразнува преди дни и рождения си ден.



След потока от роднини и приятели манекенката чак сега отдъхва от безбройните емоции, разказаха близките й. Асен гледа да я остави на спокойствие, тъй като е наясно, все пак вече има пораснала дъщеря, че хаосът тепърва започва. Вчера той попълни необходимите документи, но не се качи при Диляна, защото има да свърши още безброй задачи, преди бебето да пристигне в дома им.

Попова и Асен до последно обзавеждаха чисто новото си жилище, в което само след няколко дни ще се нанесат, но трима. Детската стая е напълно готова, а докато манекенката е в болницата, Блатечки ще купи последните необходими неща за новороденото бебе. Предстои и голямото вълнение за таткото - да запознае щерка си Катерина с малкото й братче Борил.