„Пробвал съм тройки и четворки, и то във всевъзможни комбинации. Разкрепостен съм, но нямам заучени стратегии и отработени движения“, изповядва Асен Блатечки във в. Уикенд.

Той бил правил любов къде ли не – в театъра, в НАТФИЗ, в кола, в камион и дори на Камбаните. За пръв път му се случило с негова съученичка на 12-годишна възраст и оттогава не е спирал да експериментира.

Дори, преди да стане актьор, за малко да започне да се изхранва като мъжка проститутка. В зората на демокрацията мачото от ''Стъклен дом'' получил предложение да работи в публичен дом като жиголо, твърди самият той, пише slava.bg.

Той мразел ухажването и затова го пропускал. Щом пожелаел жена, я искал на секундата.

Той вярва, че жените го харесвали именно заради това, защото „всяка жена тайно си мечтае за истински мачо“, разсъждава актьорът.

Вероятно с цел да обладава тутакси жените, Блатечки не носи бельо. Гащи обувал само когато се налагало да се преоблича с мъже в обща гримьорна.

„Нямам комплекси от голотата нито в живота, нито на сцената“, твърди Блатечки.

Без дрехи нашумялият актьор е играл в две театрални постановки – „Френският квартал“ и „Любовникът“.

От години Блатечки е женен за актрисата Катерина Горанова. Двамата имат дъщеря, която носи името на майка си.

„Със съпругата ми се запознахме на една сватба, на която тя беше кума. Силно я пожелах и просто си я взех“, смее се Асен.

На жена му обаче едва ли й е смешно, когато чете в пресата за любовните му подвизи. Съвсем прясна е клюката за забежката на Блатечки с топ красавицата Диляна Попова, а са се появявали и други информации за негови изневери.