Асен Блатечки най-после заби участничка в "България търси талант". След многобройните любовни стрели, които изстреля във всевъзможни посоки, вечният Казанова все пак уцели. Невинната му жертва се оказа 20-годишната певица Александра Панайотова. Тя се раздаде до последно пред члена на журито, но въпреки това не стигна до финала.

Още при стъпването на сцената хубавата студентка направи впечатление с емоционалното си представяне, а на звездата от "Фамилията" буквално му падна ченето по нея. Блатечки още тогава обяви, че съжалява, че вече е натиснал червения бутон, защото, ако можел, би го натиснал пак за Сашка. Все пак желанието му се сбъдна и благодарение на собствения си талант и усилия момичето стигна до полуфинала, но не успя да се класира на финалите.

Клюката разказва, че през последните дни от снимките на шоуто Блатечки и Александра много се сближили и дори на няколко пъти организирали вечери с продължение. Въпреки че певицата била запозната с тъмното минало на актьора и славата му на разбивач на женски сърца, тя все пак била впечатлена от чара му и паднала в любовния му капан.

*сн. "България търси талант"

Дали любовната им история ще продължи след краха на надеждите й за победа в "България търси талант", все още не се знае. Клюката твърди, че в началото двамата правели уговорки да се виждат по затънтени места, за да не предизвикат слухове, но сега актьорът типично в свой стил бил потънал вдън гори тилилейски, разкрива Всеки ден.

В шоуто Блатечки първо налази колежката си Михаела Филева, която бързо го сложи на мястото му. После си хареса танцьорката на пилон Даниела Христова, но и тя не му върза. "Важното е да не се отказваш. Може да е от третия път, ама все пак топна чушката", смеят се близки на звездата.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук