Секс символът на театъра и малкия екран Асен Блатечки напоследък не е във форма и здравата се е запуснал.

Актьорът ходи блед и изморен, работи много и не спортува, тревожат се колегите му. Според тях причината за това е напредващата бременност на приятелката му Диляна Попова и отговорностите, които той има и към бившата си жена и дъщеря им.

43-годишният актьор има огромни сиви сенки под очите, а стегната му иначе фигура се е разпуснала. „Той се скъсва от работа, за да може да осигури добър стандарт за нарастващото си семейство. „Няма какво да се лъжем, дъщеря му Катя е почти тийнейджър, а за бебето тепърва разходите ще дойдат", поясняват близки на Асен. Как да му остава време да се грижи за външния си вид, като не се спира от представления", оправдават го пък колегите му, пише ''Всеки ден''.

Друга причина за тревогите на Блатечки е, че той вече е бил веднъж татко и много добре знае какво го очаква поне първата година след раждането на детето - рев по всяко време на деня и нощта, смяна на памперси, къпане, хранене, колики и женски сълзи. Като добавим и това, че връзката му с красавицата Попова е обект на голям медиен интерес, стресът за Блатечки става още по-сериозен. Казват, че мъжете, които много обичат половинките си, съпреживяват физическите им неразположения по време на бременността. Явно Асен е от тях, а Диляна може само да се радва, че е толкова обгрижвана.

Според специалисти синдромът се проявява предимно при първо дете, но тъй като за прясната двойка Асен и Диляна рожбата е голямо събитие, явно точно това се случва и на Блатечки. Добрата новина е, че неразположението винаги отминава, след като бебето се роди.