Асен Блатечки окончателно е пренесъл всичките си лични вещи от дома на манекенката Диляна Попова при първата си жена режисьорката Катерина Горанова.

Вчера родният секссимвол бе забелязан от репортер на „Всеки ден" да влачи куфари с дрехи, както и мебели от апартамента на младата майка към дома на бившата и настояща жена Катя. Блатечки натовари няколко огромни куфара, плюс фотьойли и плазмен телевизор.

Както първо „Всеки ден" писа, още в началото на новата 2015 година топ красавецът изостави Попова и се върна в дома на първата си жена Катя и дъщеря им, която носи същото име. Мачото заряза Диляна само три месеца след като една от най-желаните жени у нас го дари със син - Борил.



„Катерина е голямата любов на Асен. Той се позабавлява със синеоката манекенка и толкова. Разбра, че няма да обича друга като бившата си и заради това се прибра с подвита опашка при нея", коментират приближени до актьора.



Асен и Диляна станаха родители на малкия Борил на 22 септември 2014 година, но малко след това 43-годишният мъж осъзнал, че не може да живее с нея и не тя е жената на живота му.

„Нещата между двамата се развиха много бързо, а красавицата е забременяла почти веднага. Тя толкова много искаше бебе, че те може и да са имали договорка той да бъде до нея само докато роди, а тя да си отгледа сама Борил", смятат запознати.



Преди дни звездата от „Стъклен дом" бе първият гост в съвместното предаване на Галя Щърбева и Лора Крумова „Комбина", където нито отрече, нито потвърди информацията, че се е разделил с майката на второто си дете.



Още през октомври миналата година в телевизионно интервю Асен Блатечки намекна за проблем в отношенията им. На въпрос дали успява да отдели време за сина си, който се роди от „забранената му любов" с Диляна Попова, той беше лаконичен: „За Борил не ми остава време".