Актьорът Асен Блатечки, превърнал се през последната година в най-прочутия плейбой и разбивач на женски сърца, изведнъж се промени до неузнаваемост и е станал мъж под чехъл, научи "България Днес".

Лошото момче на българското кино се е кротнал като агънце при бившата си жена Катерина и дава мило и драго майката на първородната му щерка да прости прегрешенията му.

Асен и моделката Диляна Попова, които преди година разкриха за връзката си, се карат денонощно и дори 5-месечният им син Борил не може да ги сплоти.



Породилото се напрежение между тях е причината Блатечки да осъзнае, че отношенията му с моделката са били единствено на ниво силна страст и привличане, които малко по малко отшумяват и придобиват съвсем различни измерения.
Така българският Казанова решил, че е направил огромна грешка, изпускайки питомното, за да гони дивото, и с подвита опашка в момента тича по петите на бившата си жена.

"Асен си е вкъщи, спи при Катерина и гледа нея и дъщеря им като писани яйца" - категорично заявиха пред "България Днес" близки до нестандартното семейство, пожелали анонимност.

"Не е така лесно да се зареже жена като Катето! И моделки и актриси не могат да я заменят в сърцето на Асен" - добавят с усмивка познатите на актьора.



Всички факти в заплетения любовен триъгълник сочат, че играта на семейство с Диляна за Асен е приключила завинаги и докато моделката отглежда сама малкия Борил, Блатечки се прибра в постелята на бившата си.

"Асен никога няма да спре да се грижи за сина си, но вече е наясно, че забежката му с Диляна няма да доведе до нищо трайно и истинско" - коментират зад гърба му колеги на актьора.