Блатечки свива мацка на Врачански. Това е една от интригите в новия филм "Люси", чиято камера се завъртя преди дни.

Режисьорският кинодебют на Асен (и Катерина Горанова), който е и в една от главните роли заедно с Калин, разказва за страстен автомобилен състезател. Той търси възмездие за смъртта на любимата си. Но открива една невъзможна любов и кола, която го връща към изгубеното щастие.

В ролята на сексапилната мацка е 24-годишната Лиляна Станаилова. Лили е художник, модел, пее, свири на кейборд, а това е дебютът й в киното.

"Моята героиня е дива, красива, непокорна и обичаща адреналина и много си приличаме. В някои от сцените карам колата, но в по-трудните професионалните каскадьори ме заместват, за да си запазя тялото. Преди месец с личната си кола паднах в 50-метрово дере, бетонирано от двете страни, въртях се по таван и се приземих на задница. Случи се на Рижкия проход, там има обратен завой. Карах с 80, беше през нощта и не можах да взема завоя. Отървах се само с драскотини от малиновите храсти, в които се спрях", разказа красавицата пред Деси и Сашо в "Преди обед".

Преди две години Лили бе водеща на ток шоуто "Време за мъже" по TV 7. През миналата есен пък откри първата си самостоятелна изложба. Освен талантлива, Лили е и истински топмодел, преди време тя красеше корицата на мъжкото списание MR.BIG. Сега живее в Букурещ, където има моделски ангажименти.