Актьорът Асен Блатечки е известен като лошо момче.. Медиите го забъркват в множество любовни интриги, но ролята му на плейбой е само на екрана.

Блатечки е популярен и със страстта си към бързите скорости, мотори, коли и рокендрол. "Първият ми мотор беше когато бях на 16-17 години. Аз не обичам да возя никой друг. Обичам да съм сам", споделя актьора в предаването "Нека говорят".

Той признава, че от малък се е научил да си изкарва парите сам. "Родителите ми не са ме лишавали от нищо, но аз исках да знам, че се оправям сам. Опитвам се така да възпитавам и дъщеря ми - да бъде семла, да постига сама нещата, а не да чака наготово".

Блатечки разказва, че в живота е добро момче, но професията му налага да прави какви ли не неща, включително да бъде напълно гол до непозната жена, както се случва с ролята му във филма "Мила от Марс". "Странно е сто души екип да те гледа напълно гол и да ти завира микрофони навсякъде, за да чува какво си говорите"

Асен си е партнирал с някои от най-привлекателните актриси в киното и театъра.. "Няма най-хубава жена, която съм целувал. Аз съм целувал много хубави жени", отговаря с усмивка актьора.

Преди време лайфстайл издание обяви, че Диляна Попова и Асен Блатечки имат връзка, но двамата разкриха с официално писмо до медиите, че това са горзни лъжи, които им вредят.