Има дни, в които просто не искаш да ходиш на тренировка. Особено ако е петък вечер.

Блейк Лайвли добре познава това чувство. Актрисата публикува снимка в Инстаграм, която описва всички чувства, които ни обземат, когато ни мързи.

А именно, как се крие от треньора си, Дон Саладино, под купчина дюшеци.

"Дон Саладино ми дава причина да се крия", написа Блейк Лайвли в Инстаграм.



Лайвли роди втората си дъщеря от съпруга си Райън Рейнолдс през септември. След раждането на първото си дете, Джеймс, актрисата се отдаде на упорити тренировки, за да влезе във форма за филма The Shallows, където в много от сцените е по бански.

„Виждаш тялото си след раждането и си казваш, че е красиво, защото то е отгледало бебе. Но от друга страна се плашиш – това не е тялото, което обичаш и познаваш - коментира тя относно отслабването и стягането след бременността в австралийско радиошоу. - Струва ти се, че никога няма да си върнеш старото тяло. Но можеш да го направиш! Тази мисъл действа окуражаващо“!

Лайвли се появи за първи път в публичното пространство след раждането на второто бебе през ноември. Тя изглеждаше великолепно, както винаги, облечена в свободен черен гащеризон, който очевидно бе предназначен да скрие някои дребни детайли, пише Cosmopolitan.