Актрисата Блейк Лайвли признава, че съпругът й Раян Рейнолдс, който също е актьор, има по-добър вкус от нея.

"Той много помага за моя сайт. Ние правим всичко, което прави единия от нас. Той повлия на вкуса ми толкова много за дизайна на дома ни, за неща, които никога не съм харесвала преди. Започнах да харесвам някои неща само заради него", казва Блейк.

Нейният лайфстайл уебсайт Preserve стартира преди няколко седмици. Той е комбинация между статии като в списание и видеоклипове, но има и търговска част.

"Нищо не се публикува, ако не се посъветвам с него. Понякога се съветвам с него за различни неща, за снимки. Понякога се доверявам на избора му, друг път правя каквото аз реша. Хубаво е да имаш партньор във всичко", споделя актрисата.



Изглежда статусът на обвързана е извор на вдъхновение за Блейк, която в сайта си предлага комплект от две лъжички в стил винтидж с надписи "Г-н и Г-жа", "Г-н и Г-н" и "Г-жа и Г-жа".

"За нас е важно да има място, където всеки може да се изрази по най-милия начин", казва тя.

На въпрос какво ще си подарят за втората годишнина от сватбата им, тя отговаря, че си подаряват ръчно изработени неща. "Подаряваме си неща, които сами сме изработили, защото това е нещо, което остава, а не е нещо, което си видял и си купил в магазина", споделя Блейк Лайвли, пише БГНЕС.