Блейк Лайвли не можела да понася майката на любимия си Райън Рейнолдс, носят най-пресните слухове около двойката.

Актрисата никак не харесвала това, че бъдещата й свекърва говорела само това, което й е на сърце и което в голяма част от случаите не било особено мило към нея, пише bliasak.bg.

"Тами Рейнолдс не крие, че й се иска жената до сина й да не е като него в шоубизнеса, защото според нея актрисите винаги слагат не семейството, а кариерата си на първо място. Освен това тя мисли, че Блейк притиска Райън да се ожени за нея, а той още не е готов за толкова сериозна крачка. Райън не беше готов и за брака си със Скарлет Йохансон, затова Тами не иска той да допусне същата грешка за втори път", разкрила позната на семейството на актьора.

"Освен това Тами се опита да убеди Блейк и Райън, че ако един ден имат деца, трябва да ги отгледат при нея, в Канада, защото там било по-безопасно. Блейк не иска и да чува да напусне Ню Йорк и се засегна дълбоко от съветите на Тами относно организацията на евентуалната им сватба и от желанието й да покани хора, които Блейк не познава, на тържеството", добавила запознатата.