Днес обръщаме поглед към една от най-сладките звездни двойки в Холивуд – Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс. Те са горди родители на две дечица и несъмнено се радват на рядко срещана в наши дни харония в отношенията помежду си.

Преди време Блейк разкри, че Райън не е просто съпруг, а неин най-добър приятел. "В предишните си връзки, каквото и да се случваше с момчетата, аз звънях на моите приятелки или на сестра ми и ги питах как да постъпя. Докато с него (Райън) бяхме приятели две години, преди да започнем да излизаме и аз го третирах като моя приятелка и го питах: "Хей, това и това се случи, това ме разстрои, как да постъпя". И той правеше същото към мен, държеше се сякаш съм неговото приятелче, сподели Лайвли в интервю за списание Glamour.

Нагледно доказателство, че двамата са си най-добри приятели е и сладурският начин, по който те се закачат един с друг в социалните мрежи.

Всичко започна през 2015-а, когато Блейк публикува в профила си в Instagram колаж, чрез които се пошегува с превъплъщението на съпруга си в лената Deadpool.

Последва и признание от страна на Лайвли, че тя си мечтае половинката да я гледа така, както гледа Хелън Мирън.

Закачките продължиха с кадър, поясняващ, че Райън предоставя инфорамция за безопасно управление на мотоциклет, но сам не спазва препоръките си.

Когато Райън Рейнолдс бе включен в списъка на Time за стоте най-влиятелни хора, съпругата му също не пропусна възможността да се пошегува с него.

"Поздравления за най-важния човек в моя живот. Най-добрият човек, който познавам... ти заслужаваш тази чест да си в списъка на Time... Само съпругът ми да не те закриваше на този кадър. Толкова съжалявам, Джон Леджънд", написа тогава Блейк под кадър в профила си в Instagram.

Райън Рейнолд отвърна на удара на връх рождения ден на съпругата си. Тогава той качи в профила си снимка, на която е той, а любимата му е почти изцяло изрязана. Е, поне не липсваше мило послание, а именно "Честит рожден ден на невероятната ми съпруга".

Блейк показа, че не пада по гръб и отново не пропусна възможността шеговито да върне жеста. На рождения ден на Рейнолдс Лайвли качи снимка, на която той е с колегата си Райън Гослинг ( бел. ред - поради съвпадение в първото име двамата често са бъркани един с друг в началото на кариерите си).

Райън Рейнолдс е почти изцяло изрязан от кадъра, но това не пречи под снимката да стои "'Честит рожден ден, скъпи!".

Актьорът продължи войната с кадър на неприличащата на себе си Блейк, направен по време на снимки на нов филм с нейно участие. Без филтър, шеговито добави като коментар актьорът под снимката на съпругата си.

Текст: Woman.bg