Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс се сдобиха със своята втора рожба.

“Те са толкова развълнувани”, издаде източник пред E! News.

Актрисата е родила в болница в Манхатън, а първата, която я е посетила, е нейната близка приятелка Тейлър Суифт. Детайли около новия член на фамилията все още няма. Не е известен нито пола на новороденото, нито името. За първото им дете също нямаше яснота в началото. Но това едва ли изненадва някого, след като Лайвли е всеизвестна с дискретността си около личния си живот.

Снимка: Getty

Бременността на актрисата стана ясна през април, а по-късно тя сподели, че дъщеря й Джеймс първа е усетила, че майка й чака бебе. “Тя по някакъв начин беше наясно с бременността ми още преди самата аз да разбера. Постоянно идваше, целуваше ми корема и казваше: “Бебе”, обяснява Блейк. “Лошото е, че сега всеки, който има коремче, тя отива, посочва го и казва: “Бебе”. Малко е неловко.”

Наскоро пък Лайвли се пошегува колко е трудно да си бременна през лятото. “Трябва да бъде обявено за незаконно жена да е бременна в Ню Йорк през юли."

Блейк споделя, че иска голямо семейство. Това й е мечта още от както е била малко момиче. В семейството й са пет деца, а в това на Раян - 4.