Любовните интриги в Холивуд се заплитат все повече. В същия ден, в който се разбра, че Блейк Лайвли и Леонардо Ди Каприо са скъсали, стана ясно, че звездата от сериала "Кюкарката" вече се утешава в прегръдките на нов мъж - не кой да е, а колегата й Райън Рейнолдс, за когото доскоро се говореше, че ходи със Сандра Бълок.

Блейк и Райън си партнираха във филма "Зеленият фенер" и по всичко личи, че са пренесли химията си от екрана в реалния живот.

Двамата били забелязани във влак, който пътувал от Ню Йорк към Бийнтаун, където в момента Райън снима лентата R.I.P.D.

*Блейк Лайвли

"Блейк за малко да изпусне влака, защото закъсня. Почти никой не я разпозна, защото беше с широкопола шапка. След като кондукторът провери билетът й, тя и Райън седнаха заедно в първа класа и веднага започнаха да се прегръщат и целуват", разказал очевидец.

*Блейк Лайвли

Представителите на Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли отказали да коментират случката, но близки на актьорите се надяват двамата да открият един в друг перфектната си половинка, пише bliasak.bg.

"И Блейк, и Райън заслужават да са щастливи. А и изглеждат чудесно като двойка", заявила дружка на блондинката.

*Блейк и Райън (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Злите езици пък веднага започнаха да спекулират с връзката им. Най-пресните слухове носят, че Блейк е отмъкнала актьора под носа на колежката си Сандра Бълок.

"Сандра дълго време се чудеше дали да пренесе приятелството си с с Райън на по-горно ниво. Той искаше да бъде с нея, искаше да бъде баща на сина й Луис, но нерешителността й го влудяваше. В един момент Райън се отчая, че тя няма да поиска да има връзка с него и точно тогава на хоризонта се появи Блейк Лайвли и му завъртя главата", разказал приятел на Райън Рейнолдс.

*Блейк и Райън си партнираха във филма "Зеленият фенер"

"Иронията в случая е, че Сандра тъкмо беше решила, че Райън е мъжът за нея, когато той й каза за чувствата си към Блейк. Тя беше съкрушена, защото беше отворила сърцето си за първи път, откакто разбра за изневерите на бившия й съпруг, и то отново бе разбито. Райън се чувства ужасно гузен заради това, но няма да жертва връзката си с Блейк заради Сандра - той ми каза, че е бил готов да даде на Бълок всичко, на което е способен, но тя го е отблъснала с пасивността си", заключил аверът на актьора.

*Райън Рейнолдс и Сандра Бълок

Снимка(водеща): Getty Images/ Guliver