Навръх Деня на независимостта на САЩ, актрисата Блейк Лайвли запозна гаджето си Раян Рейнолдс с роднините си, пишат американски медии.

Звездната двойка празнувала със сестрата на Блейк и нейното семейство в къщата им в Ню Йорк. "Блейк и Раян дори са си играли с малките племенници, като един вид така се подготвят за времето, в което ще имат свое собствено дете", разказва приятел на двойката, пише ''Блясък''.

„Двамата още не са готови да имат потомство, но пък самият факт, че тя го запознава със сестра си, е красноречив. На Блейк никога не й е харесвало да представя на семейството си когото и да било", разказват запознати.

Напомняме ви, че само преди няколко седмици имаше съмнение за раздяла на звездната двойка. Именно тогава се говореше, че майката на Раян не харесвала Блейк и настройвала актьора срещу нея.

"Действително имаше разпра между тях, ето защо сега двамата се опитват да заздравят отношенията си. Така Блейк показва, че нейните роднини са по-мили и благосклонни от неговите", казва приятелка на актрисата от "Клюкарката".