Димитър Бербатов показа по категоричен начин, че с всички сили ще се бори за титулярно място в Манчестър Юнайтед, показвайки отлична игра при победата с 4:0 над сборен тим на Мейджър лигата.

След като Хавиер Ернандес остана в хотела на "червените дяволи", за да се възстановява от мозъчно сътресение, което получи на тренировка вчера, Бербатов бе в центъра на вниманието.

20 минути след първия съдийски сигнал великолепна акция на Бербатов и Рууни предостави топката на Андерсон, който с прецизен изстрел от около 5-6 метра откри резултата в полза на гостите - 0:1.

Бившата звезда на Юнайтед Дейвид Бекъм, който игра срещу родния си отбор, едва не изравни резултата секунди по-късно, когато с невероятен удар от около 30 метра принуди вратаря Линдегаард да показва висока класа, за да изчисти топката.

В последната минута на първото полувреме кореецът Джи Сун Парк преодоля двама защитници на съперника в наказателното поле и заби топката в мрежата зад Али Фарид Мондрагон за 0:2.

При този резултат приключи първата част, а само седем минути след почивката "червените дяволи" направиха преднината си класическа.

Беше ред на Бербатов да демонстрира таланта си и българският нападател реализира изключително красиво попадение от воле, записвайки името си сред голмайсторите - 0:3.

Бившият капитан на българския национален отбор си свърши работата на терена и в 61-ата минута бе заменен с английския стрелец Майкъл Оуен.

Седем минути по-късно младокът Дани Уелбек също реализира попадение, оформяйки крайния резултат в срещата - 0:4.

За сборния отбор на МЛС освен Дейвид Бекъм игра и друга бивша звезда на Висшата лига и на Барселона - Тиери Анри, но и той не успя да помогне на тима си да избегне поражението, пишат от sportni.bg.