Швейцарският вестник "Блик" реши да "подгрее" читателите си за евроквалификацията с България, като извади кирливите ризи на родните национали.

"Сексскандал при българите", тръби онлайн версията на изданието, като новината е сред водещите, пише .

Разбира се, става въпрос за любовния четириъгълник между Валери Божинов, плеймейтката Николета Лозанова, Николай Михайлов и фолкпевицата Алисия.

"Блик" отбелязва, че нападателят и вратарят са си разменили половинките, а историите им са подробно разказани. Не е пропуснато и гостуването на Михайлов в токшоуто на Иван и Андрей в понеделник вечерта, след което между него и Божинов прехвърчаха искри.

 "Той има пет гола в националния отбор за пет години. То и вие (бел. ред. към двамата водещи ) щяхте да вкарате повече за това време", заяви вратарят по повод отказа на селекционера Лотар Матеус да повика нападателя на Парма. "Ще убивам неприятелите с мълчание", бе лаконичният коментар на Божинов относно думите на колегата му.

Материалът е богато илюстриран с над 10 снимки, но швейцарските журналисти са се объркали, тъй като на повечето от тях вместо Алисия е друга сексбомба от фолк бранша - Андреа.

Както е известно, гаджето на професионалния боксьор Кубрат Пулев има доста провокативни снимки заедно с Николета, но от изданието са написали, че на тях е Алисия.

Има и кадър от рождения ден на плеймейтката, на който тя е впила устни в страстна целувка с Валери Божинов. Но коментарът на "Блик" е, че с Николета се целува Михайлов, а снимката е от годините, когато двамата са били влюбени.

Гафовете на швейцарския вестник продължават със снимка на Андреа и Кубрат, под която пише, че нападателят Божинов прави "Тест на топките" на Алисия.

Е, има и няколко вярно подписани снимки - самостоятелни на Алисия и Николета, както и такива от съвместното съжителство на певицата с Валери Божинов.

Вижте фотогалерия:

Алисия разкри прелести в дантелен тоалет по собствен дизайн

Вижте видео: