Близките и приятелите на младата актриса Радина Кърджилова са силно притеснени от връзката й с Деян Донков, пише в. „Шок”.

Откакто се е захванала с него, Радина не изглежда добре. Звездата от „Стъклен дом” слабее с всеки изминал ден и от предишната красавица няма и следа.

Кърджилова вече не прилича на себе си, а облеклото и стилът й са под всякаква критика.

Все по-често актрисата е засичана из софийските улици – раздърпана, несресана и неглиже, информират от жълтото издание, пише kliuki.bg.

Според мълвата причината за западналото състояние на Радина бил гаджето й Деян Донков, за който се говори, че отдавна е пристрастен към наркотиците.

Близки на Кърджилова твърдят, че и тя се захванала с дрогата, за да прави компания на половинката си.

Родителите на актрисата се видели в чудо от връзката й с Деян и от необичайните състояния, в които тя изпадала.

Майката и бащата на Радина не одобрявали интимните отношения между дъщеря им и актьора и по всякакъв начин се опитвали да разделят влюбените.

Сиана от „Стъклен дом” обаче не искала да слуша хули и обиди по адрес на възлюбения си и не позволявала да се говорят негативи за Деян.

Според в. „Шок” родителите на Радина редовно ходели на църква, за да се молят щерка им най-сетне да се раздели с пропадналия актьор.

„Като омагьосана е. Да се маха от Донков докато не е станало прекалено късно! И без това достатъчно се съсипа”, вайкали се близките й.

Снимки: Bulphoto