Близначката Влади слага край на палавите игри и разврата. Чаровницата не се стърпя и предложи брак на гаджето си Стефан Симеонов, по време на сватбата на рапъра Димчо. Предложението в стил „Дами канят” било направено във Варна миналата седмица. Гостите загърбили традицията и се появили всичките в бяло.

Явно романтиката е дошла в повече на разкрепостената близначка Влади, която се втурнала да хване букета, изблъсквайки останалите девойки. Тя директно заставила любимия си да мине под венчило с нея възможно най-скоро, пише „България днес”.

„Ние сме следващите”, написа гордо проектобулката под снимката с благоверния си. А отдолу заваляха лайкове и захаросани коментари от фенове и колеги. Първа захапа новината Дара, която веднага заподозря, че има конспирация с хвърлянето на букета.

„Мръсна сватба предстои” коментира пък друг анонимен фен на певицата. И как няма да е такава, когато в центъра на купона са двете хищни хиени. Преди време цяла България научи подробности от интимния живот на сестрите. След като в мрежата плъзнаха кадри, на които една от близначките е облечена като секси медицинска сестра и дарява с орални ласки неизвестен мъж, те станаха светкавично известни. Тогава се твърдеше, че най-вероятно Алекс е жената от клипа, но мнозина подозират, че и Влади не е по-кротка от нея.