За близначките Алекс и Влади лятото започна още вчера, на 26 април с шумна премиера на новото им видео "Мерак".

Създадено в колаборация с топ артисти в музикалната и модната индустрия, парчето обещава да се превърне в горещ хит.

Изпълнителките залагат на последните тенденции във всеки детайл от звученето и визията, за да предложат на феновете си модерен поп. Младите певици посвещават парчето на всички момичета, които имат мерак да се влюбят.

Песента се ражда във фантазиите на Алекс и Влади и се превръща в реалност благодарение на огромен екип от професионалисти. Текстът и музиката на парчето са дело на самите момичета и Стефан Симеонов, познат като Stefosnikat ot Nos oт групата Youngbbyoung. За аранжимента и мастъринга се погрижи отново той като музикален продуцент на парчето.

Повече снимки от представянето на парчето може да разгледате в нашата :: ГАЛЕРИЯ ::

Напълно в свой стил, топ режисьорът Валери Милев разгърна смелите идеи на момичетата и подготви впечатляващи ефекти като изненада за феновете им. Алекс и Влади признаха, че е сбъдната мечта да работят с творец от неговата величина и са искрено благодарни за доверието. Неповторимите сценографи от фамилия Джидрови построиха уникални декори и реквизити специално за снимките на клипа. Видеопродуценти на "Мерак" са Цветелин Димитров и Иван Караиванов с Prime production и Parallax entertainment.

Във видеото близначките експериментират с различни визии в прическите, грима и стилните, но подчертано секси дрехи.