Едни от най-популярните манекенки у нас Анна и Боряна Шехтови станаха булки, макар и кратко. Двете близначки, които от доста време не са се появявали на модния подиум, облякоха сватбени рокли специално за последното модно ревю организирано от дизайнерката София Борисова.

Въпреки че от доста време двете не са качвали на сцената, за пореден път демонстрираха перфектна форма.

На ревюто присъстваше и половинката на Анна – Георги, който кавалерстваше на двете дами и по време на коктейла след дефилето. Подобно на сестра си Боряна, Анна, която наскоро роди за втори път сияеше и изглеждаше прекрасно.

Заедно с Боряна и сестра й по подиума се разходиха още манекенките Олга Модева, Теди Велинова, Виктория Джумпарова и други, пишат kliuki.bg.

Освен дългокраките красавици Шехтови, които представиха и някои от новите модели на Борисова на партито присъстваха и стотици вип гости. От първия ред дефилето изгледа и тв водещата Вихра.

През цялото брюнетката се усмихваше и забавляваше независимо, че само два часа по-рано остана гола в ефира на ТВ7 след драматичната си изповед в новото си шоу. Освен нея на ревюто присъстваха още и Азис, Софи Маринова, Теодора, тв водещата Мира Добрева, Калинка Крумова и моделката Гери Дончева.

Всички снимки можете да видите