Шумно парти за рождения си ден спретнаха близначките от актуалния сезон на телевизионния формат „Фермата“ – Ива и Йоана Георгиеви. Русокосите красавици избраха да отбележат празника си в елитния столичен клуб The 1 Exclusive и поканиха много гости. Да ги уважат дойдоха голяма част от „фермерите“ – Нина, Гергана, Христина, Росица, Роман, Георги, Цецо, Калоян, Александър, Лилия и Ивайло.

Те им подариха две картини – карикатури на техните образи, ситуирани в обстановката на риалитито - на полето. От клуба също се бяха постарали да декорират всичко във фермерски стил, а момичетата и момчетата от балета и персонала бяха облечени в народни носии. Тортите за рожденичките пък бяха украсени с различни животни.
И ако на картините трудно може да се разбере коя е Ива и коя е Йоана, за да не ги бъркат гостите на партито, близначките бяха с различни тоалети и прически. Ива се беше спряла на синя рокля с коса на букли, а Йоана – на жълто-оранжева рокля с коса, вързана на опашка.


За първи път официално Ива представи и годеника си от Гърция - Костас, който й предложил брак малко след като сестрите напуснаха шоуто. Заедно с него на партито дойде и популярният изпълнител от южната ни съседка - Андреас Дракопулос, който поздрави рожденичките с няколко песни. Купонът продължи до рано сутринта с много танци, наздравици и усмивки.