Овен- Днешният ден може да ви донесе не малко двойствени ситуации, изискващи повече такт и задръжки. Обърнете внимание на професионалната сфера. Може да срещнете трудности с началството.

Телец- Успехи ще имате в интелектуалната и творческата дейност, където ще се вдъхновите от нови идеи. Трезвата оценка на действителността и собствените възможности ще ви помогнат да постигнете желаното.

Близнаци- Днес имате неотразимо излъчване и чар, поради което може да сте предпочитани от противоположния пол. Използвайте вашата гъвкавост и многостранност и ще пожънете добри резултати.

Рак- Днешният ден не бива да бързате в нищо. Отрицателните изблици трябва да бъдат поставени под строг контрол, докато отминат негативните тенденции около вас. Пазете се от травми!

Лъв- Повишава се вашият жизнен потенциал. Ще бъдете с добро самочувствие, което ще ви помогне в общуването и в работата. Съмненията на другите няма да ви разколебаят за това, което сте намислили.

Дева- Денят ще премине във физическа и умствена активност. Положителните резултати ще откупят с лихва вложените усилия. Нараства желанието ви за нововъведения. На повечето от вас ще им се наложи да помагат на околните.

Везни- Денят ще е добър за вас и за личните ви контакти, но лесно ще допускате грешки поради слаба концентрация. Ще срещате трудности. Възможно е да ви попречат с нещо или да има задръжки относно вашите дори намерения.

Скорпион- Днешното влияние е благотворно за реализиране на вашите проекти. Жизненият ви потенциал, организаторските ви способности, личното обаяние и сексуалност имат тенденция към повишение.

Стрелец- Има известна вероятност за неочаквани и добри възможности, които биха могли да подобрят положението ви. Разбира се трябва да се възползвате, но с необходимата предпазливост. Не се предоверявайте на всеки.

Козирог- Днес вашият ум е много активен и убедителен, привлича едни хора, но отблъсква други. Добро време за умствена работа. Може да възникнат интелектуални несъгласия и различия в гледните точки.

Водолей- Вашият творчески потенциал ще бъде на висота. Енергия и сила няма да ви липсват. Денят ще разкрие пред повечето от вас широки възможности. Възползвайте се от предоставеният ви шанс.

Риби- Днешният ден ще положите повече усилия, отколкото друг път. Възможно е да хвърлите много труд за незначителни резултати. Чувствата ви са искрени и дълбоки, но си оставате неразбрани от другите.