Най-известните братя близнаци в световните танци – Лари и Лаурен Буржоа, ще представят за първи път уменията си у нас. Момчетата, които излизат на сцени по цял свят с поп звездите Дженифър Лопез и Бионсе, пристигат на 18 април и ще се вихрят на черно парти с родния диджей Дончо.

Шоуто на Близнаците, както са известни двамата, ще е в столичния клуб ПМ, а сред гостите се очаква да се изсипят родните рапъри и хип-хоп танцьори, които ще се опитат да премерят сили с френските момчета. Цената на билетите е 20 лева, но количеството им е ограничено и бързо се изчерпва.

31-годишните братя са обиколили цял свят със звезди като Джей Ло, Бионсе, Миси Илиът и Ники Минаж, но никога не са идвали в Балканския регион, като в София ще бъде едно от първите им гостувания на изток.

Лари Николас и Лаурен Николас Буржоа са родени на 6 дек. 1988 г. в северните квартали на Париж. Тяхната звезда изгрява през 2008 г., след като печелят френското предаване Невероятни таланти, базирано на формата Търсим талант. Преди две години двамата пък спечелиха риалити състезанието на Дженифър Лопез – Светът на танците и грабнаха награда от 1 млн. долара.