Елена Петрова е запознала близнаците Изабела и Александър с екранните си деца от „Ние, нашите и вашите” и им е устроила малко пришество със сладкиши.

Актрисата ги завела на снимачния сет на сериала в „Овча купел”, след като малчуганите показали, че открито я ревнуват от футболната фамилия Иванови, научи „Монитор”.

В романтичната комедия на Нова тв Елена има общо пет наследника на възраст от 5 до 16 години, като дъщерите на героинята й Лили (досущ като нейните отрочета в живота) са плод на любовта й със състоятелен грък. Трите момчета, които тя прибира след брака с гимназиалната си тръпка Христо (Кирил Ефремов), са вечния разбойник на класа Иво, младата футболна надежда Мартин и любопитния бъбривко Вили.

„Децата са прекрасни. Именно тяхното присъствие превръща тази на пръв поглед обикновена история в необикновена. Имаме невероятен контакт помежду си и съм сигурна, че тепърва ще преживяваме още забавни неща заедно.”, споделя Петрова. За два месеца снимки децата са започнали да я чувстват толкова близка, че вече й изповядват проблемите си в училище и терзанията си в любовта. Близки до продукцията издават за „Монитор”, че между двама от враждуващите герои вече е пламнала искра, която може да прерастне в нещо наистина красиво зад кадър.

Това са младите Дария Хаджийска (Ека) и Мартин Цолов (Иво).

„Ние, нашите и вашите” е втората поредица, която Нова тв лансира след успеха на „Откраднат живот”. До месец се очаква да щракне клапата на „Ускорение”, чиито сюжет продуцентът Димитър Митовски сравнява с българския „Октопод”. Криминалето е копродукция с Франция, Италия и Израел, а сред звездите, които екипа се опитва да привлече в каста, е Стив Бушеми.

След като превърна лекарите на „Свети Кирил” във всенародни любимци компанията на Евтим Милошев и Любо Нейков Dream Team ще прави сериал с работно заглавие „Дяволското гърло”. Мистериите в епизодите ще се разплитат на фона на красотите на Родопите, а премиерата му е заложена за есента.