Спортната звезда Ники Михайлов обяви официално раздялата си с певицата Алисия и се превърна в най–желаният мъж за софийските красавици.

Приятели на спортиста издават, че откакто не е с певицата, младежът сменя партньорките си като носни кърпички.

Плейбоят отдавна е апетитно парче за сексапилните златотърсачки, тъй като освен перспективен е и много богат. Освен това е и ценител на женската красота и галантен кавалер.

„Ники е голям щастливец, защото би могъл да вкара в леглото си всяка една от мацките, които красят кориците на българския „Плейбой”, разкрива приятел на вратаря.

”Достатъчно е да реши, че това му е забавно в определен момент. Откакто не е с Алисия, Ники опита доста други жени, но за сега няма нищо сериозно.”, разкрива още той.

Освен в личния си живот, Николай Михайлов направи нова крачка и във футболната си кариера. През следващия сезон той ще играе в италианския тим „Верона”.

Любопитното е, че Михайлов може да живее в същата къща, където бяха настанени Валери Божинов и съпругата му Николета Лозанова. Преди да се ожени за Валери, плеймейтката беше гадже на Николай Михайлов, пише „България днес”, цитира hotarena.net.